HSM3

Glömde och hann inte riktigt berätta i onsdags att vi var med mamma, Ida och Tim på bio på High School Musical 3: Senior Year :)

DEN ÄR HELT BÄST! Alla osm inte har sitt den borde verkligen se den!

Om jag skulle måsta ge stjärnor skulle den få 5+++/5 ;)
 

 

yey

Hejsan hoppsan allehopa :)

Idag vaknade jag, åkte till skolanJag hade skitkul med Marre och Laura en rast :D Jag iss int rikti säga vad vi prata om för det är lite sisådär humor :D Int kankse världens bästa men ;D

Efter skolan kom mamma och hämtade mej och vi åkte till stan där jag fick ett par nya jeans-leggings, älskar dem! de är jätte sköna, faktiskt. Nåja sedan gick vi och handlade till Ida lite kalas saker :)

Var hemma en liten stund för att sedan åka på träningar, de var verkligen slöa men vi fick ett par t-tröjor vi väntat på i över ett halvår ;o Men de var helt najsiga nog :)
 


 

oh, how i wish you could see

Oh, how I wish you could see - den meningen ur Miley Cyrus låt I miss you passar på nåt konstigt sätt in i mitt liv just nu.. Jag vet inte riktigt varför men det är nu bara så ?

Övrigt ha jag idag varit hemma och hos fammo och faffa, hos dem var mina fyra kusiner :) De alla är jätte söta, speciellt de två yngsta ;) Men vad har ni gjort då ? :)

Bjuder på bilden, mitt öga och själv redigerat.

 
3