en unge med stil

1

there were only you and me

Sitter och kollar Desperate Housewives med Josefina just nu. Imorgon blir det släkt kalas från pappas sida för mina syskon som fyllde 11 den 8.7 och 10 den 28.7. Och imrogon är det även Åminne, folk som ska dit?


Bild från tisdag.
6

super sweet 16

Just nu sitter jag och kollar My super sweet 16 från MTV. Jag förstår inte hur föräldrar kan skämma bort sina barn på det sättet? De får ju exakt allt de vill ha, priset spelar ingen roll. Helt ärligt vet jag inte inte om jag skulle vilja vara så bortskämd. Eller jag vet att jag inte skulle vilja vara.

Jag lovar att de aldrig har hamnat och göra nåt för att få nåt, som tillexempel hushålls arbete. Såklart inte, de har ju städerskor och pigor där hemma. Men vad ska dehär bortskämda tonåringarna göra när de blir vuxna? Om de ska flytta hemifrån? De kommer ju att vara som Bambi på hal is.

Egentligen tycker jag jätte synd om bortskämda små valpar. Men vad tror ni? Tror ni att ni skulle bli lyckliga av att få allt i världen ni bara vill ha? Jag tror - snarare vet - att en massa folk skulle låtsas vara kompis med en för att få en massa saker. Jag vill ha äkta kompisar, inte köpta.
4