rosa zebra-naglar


Hittade på youtube denna fantastiskt härliga video
där man lär sig lacka rosa naglar med zebra-mönstrade "toppar" ( eller vad det nu heter ). Men Verkligen checka, apasnyggt! Klicka på bilden för att komma till Youtube videon.Hon har även en massa andra apasnygga olika naglar, check it!

skolavslutning igår

Igår var det då skolavslutning här i Vasa. Jätte skönt att sommarlovet äntligen kan börja påriktigt! Vi var i skolan där vi fick en glass och betyg, delade ut blommor till klassföreståndaren och vår assistent som icke kommer tillbaka efter sommaren. Sedan kom jag hem, solade i nån timme och ringde sedan Josefina söta.

Åkte sedan iväg till Fiff där vi solade och hoppade en massa och sedan cyklade iväg till Hoviska. Där träffade vi en del folk och sådär. Och usch vad jag tycker synd om fjortisar som ligger fulla och gråter på marken och låtsas vara helt borta, jag tycker synd om dem för att de skämmer ut sig så totalt! Jag tycker att jag skäms med att bara vara i närheten av dem.

Men nåja, efter hoviska cyklade vi med Fiff hem till henne. Och roligt hade vi nog :)


pussar & kramar
4

sandö

Ska just börja cykla mot Prisma där jag ska möta Fiffi och Malin. Vi har nämligen cykeldag från skolan och ska cykla till Sandö :) Efter hela allting lämnar jag och Fiffi iaf dit för att sola.
Jag har bestämt mig, jag ska simma idag!