Simmning på schemat

Har kommit hem från jobbet och ska så småningom börja åka iväg (hoppeligen på cykel) mot stan, där jag ska ta ett kvällsdopp med Sanna. Älskar att simma på kvällen/natten, vattnet känns först iskallt men när man har stått i två minuter och vant sig, är det jätteskönt och inte speciellt kallt.

Tidsinställt

Är på jobbet nu, slutar kvart över åtta. Har hunnit sola lita idag också, även om jag började kvart över tolv. Creds åt mig!


Igår var vi på Janinas villa, solade, hade skönt, tog hennes studentfoton, åkte båt och så inträffade en inte så trevlig incident ni kan läsa här om, om ni vill. Först åkte bara jag och Janina ner till villan hennes, men senare kom Jonas ner dit också. Och det var så härligt och mysigt där!

1

Ny grill och Ben & Jerry's

Rubriken är vad gårdagen stod för. Jobbade som sagt mellan 0900 och 1700, tränade mina söta miniorer mellan 1700  och 1900. Efter en lång dag slapp jag hem och hann ha lite ensamtid med pappa, händer så gott som aldrig. Vi var och kollade grillar och fick hem en och jag tog hem mig en Ben & Jerry. Pappa monterade upp grillen och jag kämpade med att få en pump monterat till bassängen/poolen/whatever det nu är.