TV once again

Tack till alla söta för era tips om serier! Jag brukar ofta se lite nu som då på olika serier t.ex. SATC, NCIS, 2½ Men, House, Grey's Anatomy, Weeds som jag gärna skulle kunna se hela säsonger av. Ser också ibland på serier som Americas Next Top Model och liknande, som jag inte orkar se hela säsonger av. Antar att jag får kolla dem från början till slut (tidigare nämnda, alltså).

På tal om, så kommer NCIS just nu på tv:n så jag ska kolla det och efter det börjar 4D: Maailman övereimmät teinihäät (kl 22oo på Nelonen för er i Finland) som jag bara måste se på! Det ser så sjukt ut. En översättning till svenskan av 4(står för kanalen)D(okumentär): Världens överdrivnaste (kan man säga så? knappast, men ni förstår) tånorsbröllop.

4
Sara

sv: Jahaa okej! :) Har inte vetat att den butiken finns här också! :D

Sara

sv: okej! :)

har inte hunnit använda det så jättemycket ännu men av det jag hittills sett av det så är det bra! :) Det är ett zoomobjektiv med macro i också! Hördu ungefär runt 200 någonstans :)

Sara

sv: Nu känner jag mig som dummaste människan i Närpes men jag vet faktiskt inte, hehe :D Alltså jag är inte så insatt utan jag hade min kusin som jobbar på ett ställe att beställ åt mig så :)

Sara

sv: JAHAA OKEJ! :D (I) ja då borde det väl ha det (?) eller det finns färdigt i min kamera tror jag (???) HEH bra jag! :D men det lät inte så roligt att vara utan det :/ alltså är det inte typ samma som automatisk inställning eller manuell? :D