Merci my little way of saying thanks

Vad är det för fel på mig? Det känns som att aldrig blir frisk. Blir fortfarande helt slut efter att jag har gått en bit eller gått upp för trappor och hostar fortfarande. Idag hade jag en så hemsk huvudvärk, jag klarade nästan inte att röra på käken. Har sovit kanske sedan fem och nu är klockan tjugo över åtta, men ja vaknade lite före åtta.

Hur ska jag sova inatt då? Dessutom har jag lite magont på köpet. Jag vill bara bli frisk, är det för mycket begärt? Funderar på att gå ner och äta lite eftersom att jag inte klarade av att äta när vi hade mat, och efter det kanske i en varm dusch. Låter väl helt okej.

3

Gute Nacht meine Freundinnen!

Vet inte riktigt ännu om jag ska våga mig på träning. Tar i varje fall med mig träningssaker till gymnastiken imorgon då vi ska ha cirkelträning. Men saken är den, att jag fortfarande hostar och håller på emellanåt, blir utmattad femton gånger snabbare än normalt, så jag vet inte om det är så jättebra ide att träna.

Har ni förresten tänkt på att om man skriver "jätte roligt" så betyder det "stor roligt" men när du skriver "jätteroligt" så betyder det "jätteroligt"! Det är så roligt ibland när man läser ord som inte är sammansatta och börjar tänka på vad orden egentligen betyder. Eller okej, när man börjar göra det, då måste man nog ha supertråkigt. Men jag brukar tänka på det när jag skriver. Haha :D

1

Någonting ni vill se mer av?

3