Dags för jobba

Hann vara en liten stund på stan med Ida idag. Sökte en present men visste inte riktigt vad jag skulle köpa och mitt i allt var klockan så mycket så jag hann inte köpa en present. Men nu ska jag till jobbet, tudeluu!
 
1

Jamppa-love kan komma hem nu

Jag tycker min knasiga vän vid andra sidan pölen kan söka sig hem nu. Tiden kommer gå så långsamt när jag vet att tiden närmar sig tills hon kommer hem. Enligt henne 64 dagar + två veckor. Det kommer kännas som en eeevighet, en kort sekund, lalallala (ni vet låten).
 
1

Feel the rainbow

Sitter nu och väntar på att syrran ska smälta choklad och fixa olika saker att doppa det i. Hehe. Ska njuta av det medan vi kollar Scream. Är det pinsamt om jag erkänner att jag aldrig sett en Scream-film? Ännu pinsammare att jag aldrig sett en hel James Bond-film... Men, måste man se vissa saker bara för att alla ser dem? Även om jag antagligen kommer tvinga mig själv igenom en Bond-film bara för att se en.
 
Trodde att jag skulle vara ledig imorgon, men tur kollade jag listan igen och såg att jag jobbar även imorgon. Jag har alltså denna vecka endast haft en ledig dag. Eller söndag kommer att vara min enda lediga dag. Men klirr klirr i plånboken istället, men ni vet hur snabbt den töms. Hur man än försöker att låta bli att köpa skräp och saker man inte behöver, går det ändå pengar. Välkommen till vuxenlivet. Räkningar och annat äckligt. Ni vet?
 
1