See you in a week my lovely ones

Har tidsinställt en bild per dag, kring 143o finsk tid och 133o svensk tid. Annars hör ni mer av mig när jag kommer tillbaka. Eventuellt om jag hittar trådlöst internet någonstans kan jag hälsa lite grann från iPaden. Just no borde vi vara framme i Alanya, men man vet ju aldrig med vår tur.

Och ja, detta inlägg är tidsinställt. Sköt om er! Och se till att ha något roligt att berätta åt mig när jag är tillbaka ;) PUSS! Och till alla nära och kära och alla dem jag älskar (ni vet vem ni är), vill jag bara säga att jag älskar er och sköt om er ifall det skule hända något. Just to be on the safe side.


bland molnen
1

Snart slipper vi iväg!

Helsinki-Vantaa International Airport

Nu sitter vi på flygfältet och har checkat in bagaget och väntar bara på att klockan ska gå framåt. Klockan tio börjar boardingen så det är bar fyrtio monter kvar, men flyget lyfter först elva.

Se till att inte blogga allt för mycket, för då får jag ju så mycket att läsa.. På tal om bloggning och internet, hur skönt är det inte att ha telefon/iPad att fördriva tiden med på internet när man väntar på något? Mycket.

Det här blir säkert det sista icke-tidsinställda inlägget jag skriver. Så jag skriver än en gång: Ha det bra! Kom ihåg att inte blogga för mycket ;)