Kom fram, kom fram, var du än är

Det känns som att tiden flög iväg idag på jobbet, vi hade massor att göra, därför antagligen. Vi hann inte nära på med allt vad vi skulle ha velat hinna, men sådant är det ibland, ni vet.Imorgon hoppas jag att det är sol (jag vet, jag vet, de har lovat regn, men jag vill inte?), för i sådana fall skulle jag kunna cykla till campingen efter minigolfen och sola lite. Så kan jag ju på samma gång hoppas att fammo och faffa skulle befinna sig där, ifall det är sol och ifall jag cyklar dit.

Borde gå sola lite?

Sista jobbdagen före jag tar helg som består av sommarlov och skolavslutning! Skrev sista provet i årskurs två idag, matematik, gick inte så bra jag hade hoppats på. Egentligen har jag ingen aning om hur det gick, men det är alltid så med matteprov. Ni vet, det känns som att man kan, sedan kommer problemuppgifter och dit gick det matteprovet.. Matte skulle gå super för mig utan all text så att man själv måste tänka hur man ska räkna.

Time for some work

Nu är det dags att byta kläder och åka till jobbet, jobbar ännu imorgon och sedan har jag resten av veckan ledigt. Samhällslära gick kanske inte alls som jag hade hoppats på, men jag räknade lite med det.

kisses and hugs