Roses are pink

 
Marknadsföringstenten är avklarad och måste medge att jag var mer än nervös. Marknadsföring måste vara bland de enda ämnen jag faktiskt bryr mig i riktigt mycket och vill prestera bra i, till stor del för att vi har en så otroligt underbar lärare men också för att jag håller marknadsföring väldigt nära hjärtat. Det gick dock bra! Vår tent gick ut på att hela klassen jobbade tillsammans men som indivder, 16 frågor och vår lärare pekar ut vem som ska svara på frågan. Om inget svar kommer, mister hela klassen poäng. Jag lyckades svara på min fråga så exakt man kunde (tack och lov) och nu efteråt känns det så otroligt bra.
 
En tent kvar för denna termin, halleluja! Dock har vi ett flertal stora projekt vi är tvunga att jobba med som bedöms som största delen av kursen. Kämpa, kämpa. Den 22 maj får jag säga tack och adjö till skolan för ett par månader och fy vad det kommer kännas skönt. Att försöka samla upp motivationen och kraferna för ett nytt, möjligtvis ännu tuffare, skolår.

Nytt telefonskal

 
Har äntligen ett nytt telefonskal till min lilla baby. Har länge stått och kollat med kliande fingertoppar på skalet när jag gått förbi det i Citymarket. När jag sedan fann det för 50% billigare så slog jag till! Beslutsångesten kom dock när jag var tvungen att välja mellan guld/korall och silver/turkos, båda var ju så otroligt snygga. Men nu har jag ett skal som pryder min telefon.

Tentläsning

 
This is pretty much hur det har sett ut hemma hos oss senaste veckorna. För min del är det ganska långt en tent per vecka och försöker på något sätt slita mig igenom. Marketing Communication är morgondagens problem. Vi kämpar och krigar ännu en stund! Kom igen nu, lite kvar.
1