Gårdagen i en bildbomb

Igår var en såndär dag när alltig bara var så otroligt perfect och härligt och livet kändes bara så rätt och jag njöt av varenda sekund. Började skolan med att nervöst gå till tenten i contract law och gick därifrån med en bra känsla. Efter det slappade vi här hemma med Janina och inte långt efter kom Marcus för att mysa med oss. Senare kom härligaste Ida med en överraskning som bestod av skumppa, choklad och ostbricka. Hur härligt!? Marcus stack men Christoffer och Mark kom och joinade oss istället. 
 
Vi tog oss upp till taket på Rewell Center och satt i solen och myste medan vi väntade på att klockan skulle ticka så vi skulle få traska iväg till Olivers. Lite människor, men SÅ otroligt mysigt ♥ Vi satt i en timme endast åtta personer med en gitarr runt ett bord och sjöng och skrattade som om morgondagen inte fanns. Usch fyfan vilken jäkligt härlig dag jag hade igår.
 

janinas bild(er) ovanför

vi lånade några filtar av Antonia, men hon var inte hemma när vi skulle returnera dem så då fanns det inte många andra val än att putta (läs trycka med våld) ner filtarna i postluckan.

cupsong och massamys med levande musik, så härligt.
1
TIDSTJUVEN

Men åååh, mysigt värre! :D

Svar: Visst! :D
emma