Kom hem nu redan

 
Det är märkligt hur man kan ställer om sig. Janina har varit två veckor i USA nu och kommer hem om lite mindre än en vecka. När hon hade varit borta i fyra dagar så tänkte jag av ren vana fråga henne två gånger om vi kunde Skypea. Det känns som att jag inte har sett henne på flera månader och att hon inte kommer hem på flera månder. Märkligt hur det kan kännas så, även om vi under senaste halvåret varit med varandra så gott som varje dag. Hon är bara borta tre veckor men min hjärna har ställt in sig på långdistans och att hon flyttat tillbaka på heltid. 
1

Komsi komsi

ni kan följa @villagevaasa på instagram för att få updates om erbjudanden och dylikt

Har du ingen studentpresent ännu? Eller present åt någon som examineras eller till och med går ut grundskolan imorgon? Kom till Village i HS Center och köp något och snacka med mig! :D

Skitträning

 
Idag var vekligen inte en träningsdag! När jag åkte ner i hissen var jag bestämd över att springa intervaller idag. Hur slutade det då? Jo med att jag gav upp. Kanske en blandning av att jag lämnat bort alla kolhydrater, att det regnade och att jag hade varmt. Rutten kändes så otroligt tung och mina ben ville inte föra mig framåt, eller inte springade i alla fall. 3,6 kilometer "sprang" jag på 30 minuter, brände cirka 297 kcal. När jag kom hem gjorde jag ännu några armmuskler.
 
Förövrigt testade jag Runkeeper första gången idag, för att kolla ifall den skippar alla konstiga extrastreck här och där. Enligt telefonen var denna rutt 4,09 km men när jag kollade samma rutt på nätet var den 3,64 km. Samma händer alltid med Sports Tracker. Ingen stor skillnad alltså. Vet bara inte om jag tänker fortsätta använda Sports Tracker eller Runkeeper. Båda är bra på sitt sätt.
1