Too school for cool today

Hallå där, kött och blåbär! Hemkommen efter en tio (!!!) timmars skoldag idag. Vet ni, det känns jäkligt bra. På schemat idag har jag haft; financial mathematics, tyska vid hanken, introduction to management accounting samt påbörjat en ny valbar kurs som går under namnet introduction to energy technology. Har mellan de två sistnämnda kurserna suttit i skolan i en och en halv timme och gjort enterprise resource planning-uppgifter.
 
 
Som om inte 10 timmar med skola och skoluppgiter räcker, så tänker jag fortsätta med skoluppgifter. Det känns som att jag befinner mig i ett flow, så det är lika bra att ta vara på det. Har en del att göra änni i academic reading and writing, så ska göra mig av med alla de uppgiferna, sedan eventuellt ta och kolla på matteuppgifterna jag inte hann börja på med i skolan. Jajaja, nu kööör vi!

psst, tänkte försöka blogga ikväll och uppdatera er om hur förra veckan såg ut. tips: fullproppad med roligheter.

Hemma från Umeå

 
Är hemkommen från en härlig helg i Umeå. Alldeles för många pengar är spenderade och otaliga skratt är skrattade. Ska föra över bilder från kamerna när jag hinner någon gång i detta liv. Har någonting på schemat v-a-r-j-e dag nästa vecka och jag bara känner hur sömnbristen och tidsbristen kryper fram. Tre deadlines, två tenter, en (eller två) hockeymatch(er), två jobbturer, en sitz, två (eller tre) evenemang, fyra nästan fulla dagar skola och endast en helt och hållet ledig dag. Jag ryser bara jag tänker på allt. Sedan vill man ju försöka träna, socialisera sig, sova och bara vara också.

Höstbilder

 
3