Toto's grill

Idag har jag 1) ätit hamburgare första gången i mitt liv på en grill och 2) ätit världens godaste hamburgare på en grill. Jag vågar påstå utan att provat hamburgare på andra grillar att den jag och Janina åt idag, är godast av alla. En Buffalo Bill -burgare med en biff på 188 gram, dubbelost och bacon.
 
Orsaken att vi hittade till denna grill (som förövrigt ligger i Malax) är på grund av detta klipp:
 
Kan säga att griller ser ännu exakt likadan ut som i klippet. Kolla från 2:30 och framåt. Snälla åk till Malax och ät en Buffalo Bill. Ni blir icke besvikna. 9 euro kostar en, för den som undrar.

Det finns två sidor av allting

Just nu medan vi har sportlov (eller den så kallade "självstudieveckan", som det kallas i denna ålder) så önskar man att man skulle ha ledigt. Samtidigt önskar man att man kunde få jobba. Man vill både och, för man ser en chans att få vila ut ordentligt (eller ta tag i skoluppgifter, som man borde) samtidigt som man kan casha in en hel del pengar under en veckas ledighet.
 
 
 
Jag är lite tudeldad. Jag har haft det otroligt skönt med ledigt i början av veckan och jobb torsdag, fredag och söndag. Samtidigt skulle jag gärna jobba mera när man en gång har chansen att jobba längre dagar och att jobbet inte krockar med lektioner och föreläsningar.
 
Allra helst skulle jag ligga på en strand och lata mig med en bra bok i handen under en gassande sol hela veckan. Men som studerande vill man ändå ta emot allt jobb man kan, därför harmar det lite att jag endast jobbar sexton timmar denna vecka. Jag avundas lite på att Janina får ihop 51 jobbtimmar denna vecka, medan jag vet att hon avundas (åtminstone delvis (tror jag)) ledigheten jag har. Varför vill man allitd ha den man inte har eller kan få?
1

Blommor, en ny vas och en dator

Idag har jag först varit till Tropiclandia med Åsa, Noa, Ida och Tim. Haft superskoj och efter det vaktat Noa med syskonen hela dagen. Under eftermiddagen kom Farmor och Farfar och näsan alla kusiner till mig för att fira min födelsedag. Efter det har jag städat köket och suttit utmattad framför datorn.

 
Fick dessa superfina blommor och vasen som födelsedagspresent. Ni kommer ännu se dessa blommor och denna vas en och annan gång i bloggen. Har fotat dem så många gånger. För de är så fiiina. Tusen tack till alla som jag fått dem av. Nu gäller det bara att allti ha blommor på bordet, för vem gillar inte blommor?