The View from The Shard

Den andra dagen i London hann vi se så otroligt mycket. Nästan helt otroligt hur mycket vi hann se. Vi traskade mer eller mindre igenom hela London och det skulle vara roligt att se hur många kilometrar eller hur många steg som togs den dagen.
När vi var klara vid Big Ben promenerade vi vidare till Buckingham Palace för att få se vaktbytet. Inte för att man såg så mycket av hela huset eller vakterna (förutom när de marcherade) men mysigt ändå. Fortsatte sedan till Green Park som ligger bredvid Buckingham Palace. Noa hade kalaskul. Skönt att sitta och bara ta det lugnt i den gassande solen en stund också.Efter Green Park tog vi oss till Regent's Park för att äta. Resten lämnade i den otroligt vackra parken medan jag och syrran stack iväg till Madame Tussauds.Efter det gick det attans så snabbt och vi hann se så mycket på vägen till The Shard. Vi tog en dubbeldäckare förbi Oxford Street till Picadilly Circus och traskade därifrån en bit genom The Mall till Trafalgar Square.Tower Bridge fick vi se från London Bridge samt från The Shard.I The Shard åkte man hiss upp till våning 69 och därifrån fick man självmant gå upp till våning 72. Ganska mysigt där högst upp eftersom det var lite "öppet" så man fick frisk luft. Skylines är något jag älskar. Det finns något med dem som är så förtrollande.

 
buckingham palace - london - picadilly circus - resa - resor - the shard

Tuesday Sunset

Kvällen igår spenderades med farmor och farfar ute i Vasklot i solnedången. Riktigt mysigt att sitta och diskutera, endast vi tre. Klart att det alltid är mysigt med hela släkten och faderullan, men det blir en så mycket djupare konversation än vad det eventuellt annars skulle bli. Kallas även kvalitetstid. Kunde bara konstatera att jag har världens bästa fammo och faffa.
 
akrivbild

Interstellar

 
Igår kollade jag och Milja filmen Interstellar. Mystisk men en väldigt bra film. Vi trodde vi valde en film som inte skulle framkalla tårar, men ack så fel vi hade. Inte lika många tårar som i Nicholas Sparks filmer, men ändå. Filmen fick mig verkligen att öppna mina ögon för rymden. Dock har jag alltid varit lite fascinerad av rymden och vetenskap/forskning.