Big Ben

Tänkte bjuda på ett par bilder från första dagen i London samt vår promenad till Big Ben den andra dagen. Har miljontals bilder ännu att visa men de får dyka upp på bloggen i lugn och ro så bloggen inte svämmar över med bilder från London. Och den som vill kolla alla bilder på samma gång kan ju klicka på kategorin London -15.Bilden till vänster är tagen från vår gata. Husen var så otroligt mysigt smyckade. Bilden på syrran är från vår shoppingpaus bredvid Oxford Street.Victoria's Secret vid New Bond Street var så otroligt vackert. De hade två stycken outfits som två modeller bar på deras modevising år 2014 i butiken, fyra våningar och så glammigt det bara kan bli inredningsmässigt.


Noa var så nyfiken och intresserad
av alla olika maskiner och fordon som kom emot på vägen. Han var nog i himlen under hela denna resa. Så mycket tåg och bussar.

 
big ben - london - london eye - resa - resor - shopping
2
Anonym

Vad vacker du är Emma, väldigt fin familj! En fråga har jag, hur gammal är din söta syster? Bra blogg föresten, följt den i flera år :)

Svar: Tusen tack ska du ha! Och vad roligt att du följt den i flera år :) Hon fyller snart 17.
emma

myrtillus.blogg.se

fina bilder! var själv i london i våras, man måste ju bara älska den staden :)

Svar: tack ska du ha! :) absolut! har aldrig förr varit ett stort fan av london (i jämförelse med new york) men föll pladask för staden när jag var där.
emma