Rave Cave Wednesday

 
För en vecka sedan bestämde vi oss med Janina att köra en spontanutgång eftersom det ordnades studie-evenemang på Fontana. Måste säga att jag hade en av mina bästa kvällar under hela året. Jag var på så otroligt bra humör och så lycklig att jag inte gjorde annat än log på under hela jäkla kvällen. Stod och dansade hela kvällen och hoppade omkring som en liten kanin. Sjukt. Bra. Kväll.

Alltid ibland

Ett uttryck som jag älskar att använda är "alltid ibland". Har funderat hur man ska definiera och förklara uttrycket och tror jag äntigen har hittat en förklaring! Alltid ibland betyder att det är en förekommande grej som sker nu som då men som sker mer sällan än ibland. Men the key point här är att det sker med jämna mellanrum men mer sällan än ibland.
 
 
Hade förresten en mysig glögg- och filmkväll med finaste Victoria i lördags. Kollade Transformers och Transformers: The Rise of the Fallen, och båda föll pladask för Transformers. Nu borde vi bara se tredje och fjärde filmen medan man ännu kommer ihåg allt från de två tidigare filmerna.

Hello from the other side

Jo, en tid sedan uppdatering igen. Hehe. Började dagen med att cykla till skolan och lyckades spilla lite kaffe över mig. Trodde det var måndag idag. När vi kom till första lektionen visade det sig att vi inte behövde vara här. En sån dag på kommande alltså.