Halloween: Pop Art

 
halloween - halloween makeup - pop art
6

Too cool for school, eller?

Först och främst blir jag otroligt glad av att se att människor fortsätter klicka sig in hit på min lilla blogg och att ni orkar ta er tid att kommentera. Det värmer mitt hjärta så otroligt mycket och jag tackar för varje fin kommentar jag fått ♥ Mera sminkningar och även tutorials utlovas inom de kommande dagarna! För vem älskar inte Halloween?

throwback till weekend festivalen i sommar
 
Dagens program har bestått av skola. Andra officiella skoldagen började sådär lätt med en heldag från 8 till 16. Men klarade dagen utan problem och guldigare än guld var det att få skjuts till skolan denna arla morgon av finaste André. Myslunch vid Pincho gjorde även skoldagen mycket lättare. Två nya kurser inleds idag vid namnen International Supply Chain Management och Legal Norms in International Context. Bra så. 
 
Nu återstår en fartfylld kväll med fotojobb. Ska fota på Brobyggarnas evenemang Destination Unknown, vilket kommer bli kalaskul eftersom jag vet att humöret kommer vara på topp hos alla partylejon som ska på sitz!

Dark lips

 
Måndag, ny vecka, nya tag. Började måndagen med att bli överraskad av antalet kommentarer jag fått på min skelettsminkning. Undrade hur dessa nya människor hittat till min blogg, men visade sig sedan vara ganska uppenbart när jag såg min bild på framsidan på blogg.se. Otroligt roligt! Dagen började med andra ord med ett leende på läpparna.
 
Fem timmar jobb har jag på saldot idag och just nu sitter jag på soffan med Milja och kollar Paradise Hotel. "Sommarlovet" tar officiellt slut imorgon klockan 10:00. Då ska jag sätta mig vid skolbänken igen. Varje dag en god stund framåt. Shit. Efter sommarlov (läs jobblov) i fem månader blir det en omställning att befinna sig i Brändö (läs femtusen gånger längre bort än tidigare) varje dag i veckan.
2