Makeup

När vi var i Berlin shoppade jag loss lite grann på Douglas. Tänkte att jag skulle ta tillfället i akt och köpa produkter jag velat prova väldigt länge. 
 
 

These past days

 
Efter en mysig villaavslutning på lördagen hos Milja avslutades kvällen på Ollis dansgolv. Sov över hos Malin och fick hänga så gott som hela söndagen med henne, vilket var väldigt behövligt. Besökte även Malins brorson som är ynka två veckor gammal!
 


I månadgs körde jag, syrran och Janina till torget i Vasa för att testa Drive In bio. Filmen som visades hette Everest och var väldigt intressant. Hann gå massor av tankar i huvudet. En eller två tårar fällde jag också. Ingen tiopoängare men inget bottennapp heller. Tycker också det var roligt att så många hade bestämt sig för att delta. Tycker att Vasabor klagar massvis på att det inte finns något att göra, men sedan när det finns så gör ingen något.

 
Idag har jag spenderat största delen av dagen hemma. Har hunnit vara på några promenader med hunden och pappa, till skolan en snabb sväng och till Brändö sund för att jaga lite Pokémons (hehe). Vädret idag har varit angenämt. Man känner att det är höst i luften men solen värmde kinderna så där mysigt ändå.

Min lägenhet i Tyskland

Jag som trodde jag skulle blogga för brinnkära livet i Tyskland blev aningen besviken. Anyway, det går liksom inte att ändra mera och det är som det är, det känns heller inte som "samma sak" att försöka berätta vad som hänt i efterhand. Stora saker är okej att berätta, men kommer nog lite skana att inte kunna blicka tillbaka och läsa om vardagen i Tyskland.
 
Men här kommer bilder på lägenheten jag bodde i! Bodde alltså i en lägenhet med tre rum + minimalt kök, badrum och toalett. I mitt rum hade jag en säng, två stolar, ett skåp, ett bord och en "bokhylla". Allting var väldigt nytt och fint och väldigt fräscht. Köket hade endast två plattor att steka/koka på, ingen microvågsugn eller ugn. Ett minimalt kylskåp med tanke på att det skulle delas på tre personer.