#KramLudvig

Förra helgen spenderade jag i Ingå skärgård tillsammans med 33 härliga människor. Världens bästa Ludde hade ordnat en Sommaträff i Söder, där alla hans nära vänner från både Österbotten samt Nyland samlades för att spendera ett underbart veckoslut på en holme.
 

luddes bildVi anlände på fredag kväll med ganska så fint väder till Käringarna. Vi chillade en stund, inkvarterade oss samt grillade korv på kvällen med allihopa kring en mysig eld.

 
På lördag var det dags för Expedition Hahnsson, där vi delades upp i sju lag och tävlade mot varandra i åtta (eller nio?) olika grenar. Hade ett sjukt bra lag bestående av Amanda och Afi och vi lyckades kamma hem en tredje plats!
 


Efter tävlandet bastade vi lite grann samt tog några dopp. Sedan var det dags att börja fixa inför middagen! På menyn stod mycket fisk till förrätt, rostbiff samt potatissallad till varmrätt och äppelkaka med vaniljsås till efterrätt. Helt underbar middag, som blev lyckad till tusen!
 


Och vem annan än Ludde ordnar en liten överraskning mellan värmrätten och efterrätten? Ludde hade alltså hyrt in pyrotekniker som kom och underhöll oss med en hel jäkla fyrverkerishow! Helt sjukt vackert och man kunde inte låta bli att njuta till tusen.Söndagen åt vi morgonmål samt packade ihop våra saker och städade holmen. Sedan var det tyvärr redan dags för avfärd. 


sonjas bilder

luddes bild