Flyg bokade

Åh herre. Ikväll bokade jag flyg till Frankfurt inför mitt kommande äventyr.  Så nu är det bestämt. Den andra mars tar jag mitt pick och pack och flyttar till Tyskland för en tid. Note to self: måste fixa en kategori på bloggen för det. Tänk så spännande!
 
Jag är inte riktigt nervös över huvudtaget. Ännu i alla fall. Det kanske kommer, eller så gör det inte. Vi får väl se. Är bara superaggad. Anyway. Har redan fixat ett rum och har hyreskontraktet på väg hem till mig as we speak. Eller snarare as I write.
 
 
Off topic: blev nästan ledsen när jag märkte att jag första gången i år rört kameran idag. För att fota några sminkprodukter. Och gången före det måste varit när jag var och kollade på cheer-tävlingar. Detta måste ändras så fort som möjligt. Mer bilder åt folket!
3

Tre nya i sminkväskan

 
LÓreal True Match foundation och Perfect Match concealer samt Maybelline Lash Sensational mascaran. Nu ska dessa testas! Hoppas att färgerna är okej eftersom jag aldrig testat dem förut (provade bara snabbt i butiken) och att mascaran inte smular alltför mycket. I morgon testas de när jag ska till jobbet, så vi ber att de är okej.
2

Swimming

Vilken otrolig värk jag kommer ha imorgon. Mitt mål att röra på mig har hittills gått som en dans på rosor. Idag var vi och simmade med mamma och syrran. En kilometer simmade jag, samt plaskade och lekte lite, och kan påstå nu några timmar eftertåt att jag verkligen kommer känna av det imorgon. Tog även en promenad med pappa och hunden när jag kom hem, så cirka en och en halv timme motion har denna brud fått idag. Inte illa!
 
Har sjutusen saker att göra som jag borde ta tag i. Varken skola eller jobb imorgon, så det är en utmärkt dag att uträtta en del av sakerna. Tänker inte sova bort dagen, utan ta mig till skolan för att diskutera några frågor med vår internationella koordinator samt ta en snabb sväng via stan för att uträtta ärenden vid bl.a. banken och gymmet.
 
bildkälla 1 & 2
 
Klockan är nu elva och jag vill bara stupa i säng. Vilket är precis vad jag tänker göra. Dock ska jag ännu ta en titt på min to do-lista och kolla ifall jag kan göra något just nu.
 
Side note: jag tror seriöst att jag aldrig tidigare haft en lika lång lista som jag har för tillfället. Dock skriver jag ner massor med "onödiga" saker, men så att jag ändå påminns om dem.
Side note två: saker man lär sig när man trycker på fel knapp; håll in crtl + höger/vänster pil för att hoppa fram ett helt ord istället för att röra sig en bokstav i taget. Det är tydligen en grej jag missat.