Summery things

 
Midsommarsöndagen ville vi fira lite midsommar även i Tyskland, så jag och Christa ställde till med kalas. Vi tillredde middag för nio och njöt av klassisk "finsk" sommarmat. Väl behövligt. Förra veckans tisdag hade vi vår första tent. Efter en helg i Schweiz med sightseeing och (!!) studerande kände vi att provet gick okej. Det behövdes såklart firas med god mat och två fina vänner i det härliga vädret. 

 
I torsdags begav vi oss med ett gäng till Fandorf för att se Tyskland och Frankrike spela mot varandra. Hade en trevlig kväll som avslutades med en öl på Irish pub.
 
I fredags blev det parkhäng, flankyball och utgång med ett otroligt stort gäng människor. Hade en alldeles underbar dag/kväll/natt!
 
Idag har vi spenderat dagen vid poolen i 33 graders värme med gassande sol. Åt ribs med Christa, Leo och Hannah till middag och drack sedan varsin öl på Lehner's i hopp om att se Euros-finalen. Fick efter 30 minuter konstatera att det är för varmt att göra någonting så vi traskade tillbaka hem istället.