Phone pictures

Bad Goisern - Hallstatt - Salzburg - berg - mountains - resa - sjö - traveling
4

Påskens planer

Imorgon 11:10 sätter vi oss på en buss till München med EmmaMae. Så morgondagen spenderas strosande längs Münchens gator. Dock är det påsk och ingenting har öppet, förutom restauranger och liknande. Men det gör inte något, eftersom jag tycker det fina i städer finns längs gatorna eller i restaruanger.
 


På lördag morgon tar vi en tidig buss till Salzburg, Österrike. Vi kommer antagligen ta oss till någon närliggande by/stad där det finns lite mer berg och eventuellt någon liten sjö. Vart har vi ännu ingen aning om.

 
På söndag tar vi tåg från Salzburg till Wien för att spendera lite tid i Österrikes huvudstad. Har egenltigen inga planer utan vi kommer ta dagarna som de kommer och kolla läget lite grann. Och på måndag reser vi tillbaka mot Heilbronn igen. Det blir en intensiv helg med mycket att se, men jag är supertaggad!
München - Salzburg - Wien - resa - resor - tyskland - Österrike

St. Patrick's Day

 
Förra torsdagen var det St. Paddy's och det enda rätta var att på kvällen dra till Irish Pub. Bröjade dock kvällen med att spela Flanky Ball hos Phil.
 
 
Mitt gäng består mest av engelsmän och finnar plus en amerikan samt en kanadensare. Så min engleksa och min finska kommer verkligen att bli bättre under denna utbytesperiod.
 
 
Fina människor ♥
 
 
1