Pictures of happiness

 
Har precis gått igenom alla bilder från resan och valt ut de jag tänker redigera. Cirka trehundra bilder, hoppsan. Kommer ta en liten stund men får ta en dag i taget. Filmade dessutom massor under resan eftersom jag tänkte klippa ihop en liten video i något skede. 
 
Har levt livet under en tid nu och nu kommer reality att hit me hard. Massor med skoluppgifter att göra och så vidare. Men snart åker vi till Berlin för en förlängd helg. Hehe. Väntar också på den 15e juni när alla datum för tenter publiceras så jag vet om jag kan åka till Disneyland den nionde juli. Det skulle vara en dream come true. 
1

Quick stop


Är nu hemma endast i några timmar eftersom jag ska vidare till Köln/Gummersbach på en intensivkurs. Önskar att jag kunde stanna hemma och vila ut ordentligt och ta itu med alla underbara bilder som blivit tagna under resans gång. Har så mycket att visa och så mycket att berätta.
 
Vår resa var helt sjukt bra och jag kunde inte vara gladare. Har redan många gånger konstaterat att jag absolut inte en enda sekund ångrar att jag åkte iväg på utbyte. 
 
 
 

Återkommer


Befinner mig för tillfället i Kroatien med sex andra personer. Återkommer när jag är hemma igen.