May sixth



Denna underbara fredag har återigen spenderats i parken. Har på känn att parken kommer vara the place to be i sommar. Började dock med att ta en lååång sovmorgon. Så lång så man knappt vill säga när man steg upp. Gick via favorit matstället för att hämta box nummer tre (kyckling med grönsaker och nudlar) och sedan vidare till parken för att avnjuta middagen i solskenet med gräs mellan tårna.



Älskar faktumet att Emmamae och jag gick till parken för att träffa Phil, men snabbt kom massvis med andra bekanta dit. Alla hade mer eller mindre planerat att träffas på samma ställe ungefär samma tidpunkt, vilket var otroligt mysigt.



Hade såklart med mig volleybollen så vi lekte med den en god stund. Det kan hända att mina bästa inköp här har varit volleybollen och badmintonsetet. De kommer antaligen användas ganska så mycket om vädret och humöret hålls på topp.



Fick första gången se en luftballong fyllas från början till slut. Otroligt intressant och har aldrig riktigt förstått hur stora "ballongerna" verkligen är. Någonting jag kommer minnas!

 
1
JUNITJEJ

Vilka härliga bilder!

Svar: Tack ska du ha! :)
emma