Halloween: Worshipper

 
I fredags gjorde jag en snabbsminkning före jag drog iväg till Oliver's Inn för att fota. Måste säga att jag älskar det upp och nervända korset korset inristat i pannan. Och mina linser. Jag lovar att mina linser har varit ett av mina bästa köp någonsin. Älskar dem. Nästa gång ska jag satsa på helvita!
 
Jag tänker inte lova att det inte kommer upp fler Halloween-sminkningar. Jag är verkligen in the mood och kreativiteten flödar. Måste väl ta vara på det. Men vi får se, om jag hinner så kanske jag gör någon mysig sminkning senare i veckan.
halloween - halloween makeup - sminkning
1

Halloween look

 
För mer eller mindre ett år sedan bestämde jag och Victoria oss för att klä ut oss (i år) till Transformers. Sagt och gjort! Bumblebee och Optimus Prime fick hänga med till Ollis. Konstaterade dock ganska så snabbt att våra dräkter var ganska så stora :D De är byggda med kärlek av papplådor och silvertejp (som förövrigt inte riktigt höll ihop lådorna).

Halloween: Half Skull

 
För den dagen man vill vara snygg men ändå vara skrämmande. Cute but scary. Försökte ack så tappert att inte lägga till blod. Men det skulle inte vara en Halloween-sminkning av mig om jag inte hade något blod över huvudtaget. Lyckades dock färga ena linsen p.g.a. fejkblod kom i ögat. Så nu är min ena vita lins anigen rosa. Mina favoriter :(
dödskalle - halloween - halloween makeup - skull - skull makeup - smink - sminkning
3