Lördagen den 22:a

 
På lördagen var vi bjudna på dopet av vår nyaste lilla kusin, Patrik. En fin tillställning som hölls hemma hos Peetu och Krisi. Roligt att även träffa den sidan av släkten, eftersom jag missat så många födelsedagskalas och liknande på grund av jobb. 
 
 
Senare på kvällen fick jag se En skam för Sverige 2, stand-up med Magnus Betnér och Soran Ismail. Efteråt gick vi på öl och en burgare till Ernst med Ida, Daniel, Magnus och Soran. Ett fint avslut på en bra lördag.

Brobyggarnas Årsfest

 
Fredagen den tjugoförsta april spenderades på Brobyggarnas sjätte årsfest. Solenn akten hölls vid Åbo Akademi och den supergoda middagen hölls vid Strampen, samt efterfesten vid Cantare. Hade en superhärlig kväll med finfint sällskap.
 
 
Fint uppdukat samt skojsigt med en tygkasse som inehöll lite smått och gott. Mina fina bordsgranner bestod av Nadia, Victoria och Milja.
 
 
Som förrätt fick vi gratinerad getosttoast med bladsallad, jordgubbar och balsamico. Till varmrätt bjöds det på långbakad nöt yttrefilé med bernaisesmör och rödvinssås samt till efterrätt crème brûlée, tryffelkaka och hallonsås. Allt var verkligen gott. Speciellt mycket tyckte jag om förrätten samt crème brûléen.
 
 


Hannes och Karv gjorde ett suveränt jobb som toastisar och man fick många goda skratt under kvällem. Underhållning i alla dess former, från utdragna skämt till Let's Dance. 
 
 
Underbart när man får hänga med fina vänner som inte längre bor i Vasa, så som Ludde och Ida. Även härligt att få ses med fina människor som bor i närheten. Overall, en fin kväll!
1

I'm alive

Min stackars lilla blogg har verkligen sett bättre dagar. Har haft så mycker skola och jobb på sistone att jag försökt lämna bloggen åt sidan. Vilket jag verkligen gjort. Lever och mår bra dock! När jag fått all skola gjord får bloggen komma tillbaka till liv igen. Att blogga tar ändå alltid mera tid än man tänker sig och medan jag då sitter och redigerar en bild känner jag skuldkänslor över att jag inte gör skoluppgiter.
 
Anywho, ska försöka komma in i bloggandet igen så småningom. Har en tent på fredag morgon och ifall jag blir godkänd, har jag en kurs avklarad. På fredag kväll ska jag på Brogbyggarnas sjätte årsfest, vilket kommer bli supermys. Fick ett meddelande igår om att klänningen anlänt, så nu borde jag bara hämta den och be till gudarna att den passar. Hinner inte få en ny klänning tills fredag ifall den inte sitter. 
 
 
För er stackare (aka krigare, kämpare, fina människor) som kikar in här och för min egen skull ska jag bli bättre på att blogga. För det är så otroligt fint att ha möjligheten att gå tillbaka i arkivet och se vad man gjort, hur man tänkt och vad man drömt om. För att se hur man utvecklas som person. Vi må höras snart igen, puss ♥