Winter Wasa

Har velat göra en årsresumé av något slag men inte fått det gjort ännu. Försöker sakta mak packa upp i lägenheten så det börjar likna ett hem, men har massor jag ännu behöver. Annars jobbar jag en del och försöker se vänner och familj när jag inte jobbar. Chilla och ta det lugnt ibland också. Ni vet, life.
 
Har även små planer jag smider och funderar på som eventuellt kommer bli till något eller så blir det inte. Vi får helt enkelt se vart jag hamnar.
 
 

Stila Holiday Set 2016

 
Som en liten julklapp till mig själv beställde jag detta söta lilla läppkit. Dessa läppstift är i miniatyrformat (1,5 ml) jämfört med en som är normalstorlek (3 ml). Kitet heter Stay All Day, Sparkle All NIght och är limited edition. Jag tycker kit som dessa är bästa sättet att prova nya fräger/produkter. Var så nöjd med Stilas läppstift jag köpte i USA att jag var tvungen att testa fler färger.
 
 
Baci är faktiskt färgen jag köpte i USA, men tyckte det skulle vara en bra att ha en liten tub som man kan kasta i en liten väska. Favoriterna är nog Baci och Patina, men gillar alla sååå mycket. 
 
 
Formulan på läppstiften är väldigt bra. Det känns knappt att man har på det, är inte klibbigt men torkar inte ut läpparna och sitter som sten. I denna sminkning har jag Baci, denna Patina och denna Rubino (med en highligter ovanpå). Färgerna ser såklart väldigt olika ut i annat ljus, bilderna ovanför är fotade med blixt inomhus medan sminkningarna är fotade i naturligt ljus.
 
 
1

ABH Lip Palette

 
 
Som den lilla sminknörd jag är så dog jag lite när Anastasia Beverly Hills berättade att de ska lansera en läppalett tionde januari. O - M - G. Som sminknörd med en förkärlek för läppstift, i alla dess färger, kunde jag inte bli gladare än vad jag blev. En palett med 18 (!!!) färger, varav 3 är primärfärger (blå, gul och röd) samt svart och vit. SÅ ATT DU KAN BLANDA DINA EGNA FÄRGER! Alltså inga gränser whatsoever. The sky is the limit. Jag är så exalterad att jag knappt kan i ord beskriva euforin som strömmar genom min kropp.
 
$48 kostar gudaskapelsen och i paketet får man alltså 18 färger, en pensle med en spatel på ändan samt en mixing plate (blandningsplatta på svenska enligt Google).