Billy Elliot

Igår tog jag mamma på musikalen Billy Elliot som spelades vid Vasas stadsteater. Och herre min tid vilken föreställning! En enastående musikal som jag verkligen rekommenderar alla att se. Det är dans, sång, glamour och smuts. Många goda skratt, långa rysningar och till och med någon fälld tår. Här kan ni läsa Yles recension, och här hittar ni info om musikalen.
 
 

Amarillo Monday

 
Efter jobbet idag kände jag att det var dags att besöka nya Amarillo med bästa Janina. Plockade upp henne efter jobbet, eftersom bussen kommer passligt tills när hon slutar. Gott och en välbehövlig middag. Och Amarillo ser förresten sjukt bra ut! Älskar det rustika och kopparfärgen. 
 
1

Boat House

 
Förra veckan var aningen hektisk med 60 timmar jobb allt som allt, 30 timmar jobb på vardera arbetsplats. Men söndagen varvades passligt ner med en promenad  till Brändö med Janina, MIlja och Victoria. Fint så. Området vid Smulterö är så otroligt mysigt, speciellt vid solnedgång.
 
Denna vecka blir aningen kortare än förra vekcan, men känner på mig att det kommer bli alldeles tillräckligt med jobb under kommande halvåret. Man får ta en dag i taget och sedan njuta till fullo när man har en ledig dag. Är ändå oherhört tacksam över att jag får jobba på båda ställen.
 
 
1