I ljusets hastighet

För tillfället känns det som att tiden går i takt med ljusets hastighet och jag hänger inte riktigt med. Jag trodde ju att jag skulle få andas lite när skolan började igen, men icke då. Senaste två veckorna har jag jobbat fem av sju dagar och gått i skola fyra av sju dagar. Det lämnar inte mycket tid till något annat. Då vill man ju också se vänner och socialisera sig, plus att man borde göra läxor samt ha sin egentid och inte göra ett skvatt. Ett plus ett blir inte fem i detta fall och jag behöver cirka åtta timmar till på mitt dygn. Gjorde en lista idag och började nästan bara må dåligt av hur mycket jag borde hinna göra.
 

För att gå över till positivare grejer, så har jag en helt ledig helg! Måndag och tisdag jobb, sedan inget mer under resten av veckan. Än så länge i alla fall. Vad har jag då gjort under denna vecka? Jo, har spenderat onsdagen ute i vimlet på Wasa By Night, torsdagen på en föreläsning vid universitetet, fredagen hemhemma och på jobb, lördagen på jobb och hemma. Idag efter jobbet vi oss med Janina till gymmet för att springa lite och gå på en halvtimmes stretchning.
 
Klockan tickar och jag har fått bocka i för en av cirka 20 rutor idag.. Jaja, en är bättre än ingenting! Nu ska jag slösurfa lite före jag ska säga gonatt åt världen för denna dag. Nya tag imorgon. Sleep well och hoppas ni haft en underbar dag idag ♥