Four big things

Hej där, alla ni som fortfarande orkar kika in! Det var ett tag sedan. Det har hänt massor sedan jag senast bloggat, varav de största grejerna är följande:
 
♦ Startade företag
En dröm som gick i uppfyllelse, halvt. Jag har alltid drömt om att vara egenföretagare och driva mitt eget företag. I mars startade vi bolag med familjen för att driva en servicepunkt för telefoner. Själv tar jag endast hand om makrnadsföringen, medan farsgubben (och syster till stor del) sköter allt det dagliga samt reparerar telefonerna. Vasabladet skrev en grej om det i början av april. Nästa steg som tar mig närmare drömmen om eget företag är att starta nytt och satsa heltid på det, något jag verkligen brinner för. 
 
♦ Bachelor of Business Administration
Blev äntligen utexaminerad. Efter många års slit, blod, svett och tårar fick jag pappren i handen. Fina minnen tar jag med mig från dessa år. Jag har lärt känna nya, otroligt fina, människor - vänner för livet. Jag fick bo i Tyskland i ett halvt år och tack vare skolan har jag i dag ett jobb jag trivs superbra med.
 
 
 
♦ Marketing Specialist
Jag är överlycklig över att jag fått fast jobb som marknadsföringsspecialist, jag verkligen älskar jobbet. Trodde aldrig jag skulle jobba inom energisektorn, men livet har alla möjliga planer. Via jobbet har jag träffat så många otroliga människor, lärt mig så mycket om både energisektorn samt om marknadsföring i ett stort företag och lärt känna och träffat så många fina månniskor. Kunde inte vara mer tacksam!
 
♦ Alva
I maj blev det tilllkning i familjen, nämligen lilla Alva flyttade hem till pappa. Ett litet busfrö, men ack så söt.