Middag med mamma

Idag kom mamma till mig för att äta. Bjöd henne på nöt yttrefilé med Mustapekka-sås och sallad. Till efterrätt serverade jag hallonkvarg med färska jordgubbar.


Nu tänker jag bjuda er på ett recpet på min som tar er till himlen. Eller nästan i alla fall. Vad ni kommer behöva är:
2,5 dl matgrädde
½ burk creme fraiche
1 hel burk (100g) Mustapekka (svartpepparfärskost)
1-2 klyfor vitlök
En aning salt och vitpeppar
Gör såhär: Blanda grädden och creme fraichen i en kastrull, tills det blir en jämn smet. Smula sedan ner färskorsten. Låt såsen puttra på låg värme. Tiden beror på hur tjock sås du vill ha. Jag lät min puttra i 30 minuter.
Gör såhär: Blanda grädden och creme fraichen i en kastrull, tills det blir en jämn smet. Smula sedan ner färskorsten. Låt såsen puttra på låg värme. Tiden beror på hur tjock sås du vill ha. Jag lät min puttra i 30 minuter.


Ser verkligen gott ut :)