It's Friday

fler bilder är på kommande
 
Tenten gick som den gick idag, kan faktiskt varken säga om det gick dåligt eller inte. Tror dock att det inte gick värst bra. Vad gör man då? Jo man tar Josefin under armen och går iväg till stan för att fönstershoppa. Väl hemma fick jag endast en vettig (*host*) sak gjord; kollade ett avsnitt Vampire Diaries. Efter det tog jag skorna på mig och traskade iväg till Victoria.
 
Nu är jag hemkommen och funderar på att kolla ett till avsnitt av Vampire Diaries eller att bara gå sova. Borde ju såklart välja det sistnämnda eftersom att jag jobbar imorgon, men livet skulle vara alldeles för lätt ifall man bara prioriterade rätt hela tiden.

Foreign Trade in Practice

 
Jaja, imorgon är det dags för tent igen. Utrikeshandel. Känner mig så otroligt oförberedd. Denna skoltermin har kanske inte varit världens bästa för mig. Motivationen nere och ingen ork eller lust. Men har försökt kämpa idag med Janina. Började även lite tidigare denna gång och skrev ner tre PowerPoints redan i söndags, detta har aldrig förr hänt.
 
Efter morgondagen blir man tvungen att bekymra sig över tisdagens tent samt tenten vi har den elfte december. Huuur, huuuur kommer jag någonsin komma igenom den? Nu kämpar vi fram tills jullovet! Lite kvar, sedan får vi ta en paus och ta emot den andra terminen med en positivare approach.

If I Stay

 
På lördag kollade vi denna film med Hoai.  Vi låg på varsin soffa och grät flera gånger, otroligt fin film. Ogillade slutet dock, blev nästan arg över hur det slutade. Filmer som denna lägger verkligen saker och ting i perspektiv. Sevärd!
1