Dagens lista

Stal listan helt kallt av Janina. Kände att det var en helt okej lista att gå besvara idag.
 
Hur mår du idag? 
Jag mår riktigt bra faktiskt. Har fått ny energi och overall positivity i mitt liv som jag njuter massor av. Just idag kände jag mig dock ganska slutkörd, men fick en välbehövlig hemmadag för mig själv.
 
Vad åt du till frukost? 
Hann inte äta något, så det blev en kaffe på jobbet istället. 
 
Vad har du på dig?
Oliver's Inn 32-års t-skjorta och världens bästa leopardmönstrade byxor. Har då alltså bytt om till mysklädsel. Tidigare idag hade jag på mig en beige tröja med en vit skjorta under till ett par svarta byxor.
 

Har du några smycken på dig?
Nope.
 
Vad lyssnar du på idag? 
Jag har faktiskt hunnit lyssna på tre olika poddar idag. Ett avsnitt av Stuff You Should Know samt nyaste avsittet av både Ted och Kaj -podden och Therese och Zäta.

Vem sov du senast med?
Hahhahaha. Mitt minne går inte så långt bak.
 
Dagens bästa? 
Solen som värmde sådär mysigt som bara solen kan. 
 
 
Dagens sämsta? 
När jag knäppte på TV:n och såg att Kanada leder 4-2, vartefter de gjorde ett femte mål. Dock hade jag inte förväntat mig så mycket annat om jag ska vara riktigt ärlig. 

Vad köpte du senast?
Ett par nya löpskor! Inte världens fagraste, men vi får hoppas de gör sitt jobb bra. Sökte efter ett par som var både stabila och bra på stötdämpning. Därav fick ett par Asics skor följa med mig hem.


Vad ska du göra imorgon?
Ska med ett leende på läpparna gå till jobbet, handla mat och ta en löptur. Om jag hinner och orkar kanske jag även tar tag i städningen eller tvätten. 

Händelserik vecka

Idag fick jag äntligen pusta ut lite efter förra veckans bravader. Hann göra otroligt mycket, varav det som tog mest tid var det nya jobbet! Har kombinerat praktik med sommarjobb. Njuter verkligen till fullo av att ha väckning på 6.15 varje dag och att få ha kvällar och helger lediga. En så annorlunda och strukturerad vardag än vad jag är van vid, men ack så skön. Man märker att åldern inte kommer ensam när man börjar uppskatta struktur i lifvet. Att veta att jag kommer ha de kommande 12 helgerna ledigt är ofattbart för mig som har jobbat i butik sedan sista året i högstadiet.
 
 
Annat då? Har hunnit se en och annan match som Finland spelat på världens bästa Oliver's Inn med fina vänner. Har också hunnit se vänner och familj. Har även sålt bort och donerat en drös med grejer jag kände var obehövliga i mitt liv (note to self: borde rensa mera och oftare). Har dessutom spenderat en fin vårkväll med Milja och Janina på den sistnämndes villa. Jag och den förstnämnde vågade även kasta av oss vinterpälsen i det inte-så-varma-vattnet.
 
 
Utöver allt detta har jag i träningsväg kommit igång med löpandet! Har nu i fyra veckor sprungit 40 minuter, 3 gånger i veckan. Njuter av solen i ansiktet, intervallerna och Träningspodden i öronen. Blev tipsad om en app som heter Running for Weightloss (inte mitt mål med löpandet dock), som har ett intervallprogram på 8 veckor som jag störtdiggar. Intervaller är superbra när man vill öka konditionen, men jag har alltid känt att det är jobbigt att hålla reda på tider och när man ska göra vad. Nu har jag en app som säger när jag ska gå, springa eller spurta. För varje träning blir det lite mera spring och lite mindre gå, vilket är underbart.