Längtar tillbaka

Igårkväll diskuterade vi USA hemma med Janina och Hoai, och fy så mycket jag längtar tillbaka dit! Vill gärna åka dit så snabbt som möjligt. Saknar staden som aldrig sover.
 
1

Thursday

Igår steg jag upp i långsam takt vid halv tolv. Jobbade sedan mellan 14:15 och 18:15 i stan. Efter jobbet var det mycket stök som gällde. Hämtade ett matbord och ett hjälpbord från mamma, samt massvis med annat. Förde hem grejerna så nu har vi äntligen ett "stort" matbord med plats för åtta personer, dock har vi endast sju stolar. 
 
 
 
Var även hem till pappa en stund och gosade med Noa och Selma. Det är så roligt att se när lilltrollet växer och lär sig nya saker. Goosebollen stod och dansade igår och han var så söt, så söt. Skär lite i hjärtat att jag inte kan se honom växa varje dag.
3

On top of the world

 
Nu är det dags att ta tag i skoluppgifter. Igår hade jag födelsegaskaffe för pappas sida av släkten och idag ska jag ha för mammas sida. Spenderade kvällen/natten på Ollis (where else?) med Hoai, hade superskoj även om vi nästan bara satt hela kvällen.
 
Men hjälp hörni vad sportlovet (självstudeveckan) har gått snabbt. Måste nog säga att det har varit skönt att inte behöva gå till skolan. Har sådan motivationsbrist så det inte är klokt. Är tvungen att kriga mig igenom kommande tre månaderna, för sedan är det sommarlov!