träningar

USCH ! Idag gillade jag verkligen inte våra träningar, de var jätte jobbiga.. Det hände en massa konstigt ? Okej, jag landade på nacken när vi gjorde akrobatik ( men var inte enda ). Först hade vi en tränare och sen kom en till efter en halvtimme.. Sedan när vi hade tränat 1 timme kommer den tredje och sista tränaren. Hon e helt nervös och skriker för varenda lilla sak och "straffar" oss för minsta lilla ( med armhävningar, straffarna blev ~60 ). Nåjaa, sen mittialdt kommer de på att vi ska testa nåt nyt, sånt som seniorer egentligen gör, janå dåligt slutade det.. Men iallafall, vi fick veta med min kompis att om inte vi biter ihop tänderna kan ena tanden kanske lossna.. KUL ATT VETA ! Nåjaa men inget hände, SOM TUR !

Sista 20 minuterna var det rena PAIN , vi hamnade att göra SÅHÄR mycket men och magmuskler, det bränner ennu fasst det var för en halvtimme sen.. Nåjaa men nytta har man av muskler i cheerleading !

 

fammo och faffa

Just så, vi ska vara idag och imorgon med fammo och faffa ( jag och mina småsyskon ). De har sin husvagn vid Vasa Campingen, såå.. Antagligen far vi dit för en dag, isf kommer jag verkligen inte hinna sitta på datorn.. Det finns verklugen en hel del annat att göra där så som, hoppa ( pomppulinna, vet int va de e på svenska? ), simma, minigolf å nå annat.Men sådär allmänt kom vi just hem från mina kusiner, vi va och tjeckade deras nya husbil.. De hade beställt den från italien ? GRYMT STOR ! Nåjaa, fattas väl ennu bara att pappa skaffar husvagn/husbil.. :D så har hans bror och hans föräldrar, å jag sku int ha nåt emot det.. ? ( och int småsykonen fö den delen heller )  :D

bilder

Tänkte bjuda på några bilder jag tagit för 1 vecka sedan.. Orkar bara lägga in 2 så det får duga ;)

OCH HEY, LÄS GÄRNA INLÄGGET, I NEED YOUR VOICE ; KAN INTE BESTÄMMA MIG