Above the clouds

Hemma från Dublin! Life happened och tänkte att jag skulle skrivit tidsinställda inlägg, men på grund av jag som person (procrastinatnig pro) hann jag inte med det före jag stack iväg på en veckoslutsresa till Irland.
 
 
Drog iväg till Irland för att träffa en del vänner, vilket var otroligt härligt. Har haft sjukt roligt och minns inte när jag senast skrattat så mycket som jag gjorde i fredags. Jag hade ont (påriktigt) i mina kinder för att jag bara log och skrattade hela kvällen. Träningsvärk av att skratta. Orkade inte vara jätteaktiv med kameran, som jag egentligen först hade planerat. Men lyckades ändå ta några bilder! Som kommer upp i något skede. Liksom även bilderna från New York som jag inte ännut tagit itu med :D

Syskonfoto

 
Igår tog vi bilder med syskonen, eftersom mamma ville ha något att lägga på väggen där hemma. Det är väldigt, väldigt, väääldigt sällsynt att man råkar fånga oss tre på bild samtidigt (speciellt ett fint foto). Det krävdes tre försök före vi fick utfört detta projekt. Vi tog både enskilda porträtt och bilder på oss tre tillsammans. I något skede ska vi väl ännu försöka ta bild på oss tre och Noa.
 
 
2

Nytt under hösten

Största delen av allt detta blev köpt i USA, i och med att smink är så sjukt mycket billigare där. Önskar att jag kunde shoppa loss ännu mer i Sephora, men någonstans är man tvungen att dra gränsen. Två av dessa produkter passade jag på att beställa när Bangerhead.fi hade -20% på allt smink.Ah, my one true love. Anastasia Beverly Hills nyaste highlight-palett vid namn Ultimate Glow. De var så otroligt härliga vid Sephora som lät mig köpa paletten även om den inte ännu hade lanserats i butik! Men eftersom jag var från Finland och inte hade möjlighet att köpa den när den lanserades i butk så fick jag äran att i smyg köpa den före alla andra kunder.
 
Älskar att paletten har en stor spegel (som de tidigare paletterna har saknat) och älskar att den har en magnet i "locket" så att paletten hålls fast. Det gör också att den känns lyxigare. Hatar är ett starkt ord, men ogillar mycket utseendet på denna palett. Alla andra paletter har varit så otroligt snygga. What is up med fonten liksom? Färgerna är sjukt snygga, dock får man räkna med mycket fall-out. Men mycket produkt för en liten slant!
 
I samma swatch (ovanför) har jag även lagt till theBalms Mary-Lou Manizer (bilden nedanför), för att jämföra lite. ABHs hightligters har mer "glitter" i sig än vad theBalms highlighter har. Gillar den otroligt mycket ändå. I detta inlägg använder jag den.
 
Man får massor av produkt i denna, dessutom är produkten väldigt snygg och älskar the vintage feel som theBalm har på sina produkter. Med denna underbara highlighter är fall-out ett minne blott! 
Next up har vi theBalms Nude 'tude. En palett jag verkligen kan rekommendera åt allihopa. Speciellt om man är nybörjare. Färgerna är härligt krämiga, pigmenterade och lätta att sudda ut. Man får även med en liten (helt onödig) pensel, eftersom den egentligen endast är menad för "eyeliner". Färgen "Sultry" är den perfekta färgen för globlinjen! "Silly" och "Sophisticated" var inte alls så pigmenterade jag hade förväntat mig, men de går att bygga upp om man vill. Använder denna palett i detta inlägg.Min everyday rouge kommer från e.l.f. i färgen Mellow Mauve. Perfekt för vardag och tll alla årstider eftersom den varken är för persikofärgad och varm eller för rosa och kall. Pefekt helt enkelt. Och billig! Använder den i detta inlägg.Köpte endast två läppstift inne på Sephora (what?). Ett omtalat och omtyckt läppstift från Kat von D i färgen Exorcism. Här har jag redan skrivit lite vad jag tycker om det samt har det på läpparna.
 
Sedan har vi min nyfunna kärlek, som jag är så glad att försäljaren i Sephora visade mig. Stilas läppstift i färgen Baci. Dör så snygg den är. I detta inlägg bär jag det. Sjukt vacker färg, lätt att applicera, väger ingenting, håller länge, helt matt men torkar ut läpparna en liten smula. Vill definitvt ha fler av Stilas läppstift eftersom jag var så otroligt imponerad av detta.  

 
Något jag inte är jätteimponerad av är MACs Smoky Metallic Times Nine. Som ni ser på bilden ovaför så är färgerna inte alls lika pigmenterade som de ser ut att vara i själva paletten. De är dock otroligt krämiga och lätta att jobba med. Men tycker om alla ljusa färger i paletten! Produkten/förpackningen i sig tycker jag om, den har också en magnet så den helt säkert hålls fast. 
 


Något jag blir otroligt ledsen över, är att Benefit Cosmetics inte säljer sina produkter i Finland (går heller inte att beställa från t.ex. asos.com). Men denna mascara älskar jag! Passar mina ögonfransar väldigt bra och håller en god stund. Märket är alltså Benefit och mascaran heter They're Real.

 
Två favoriter! Anastasia Beverly Hills DipBrow Pomade i medium brown. Älskar denna denna produkt och har använt den i några år nu. Fyllde helt enkelt på lagret eftersom det är otroligt mycket billigare att köpa ABHs produtker i USA än att köpa dem i Finland.
 
Var även i behov av en gel eyeliner. Bestämde mig för att köpa Bobbi Browns Long-Wear Gel Eyliner i black ink, eftersom jag hört mycket gott om den. Själv har jag varit riktigt nöjd! Tycker pigmenteringen är bra och den är lätt att applicera och håller hur länge som helst!
3