Inspiration pictures

från min weheartit

She told me don't worry

För tillfället gör jag inte mycket annat än jobbar. Vi har en megastor kampanj på jobbet just nu som pågår tills nästa onsdag. Igår hann jag dock ta mig till skolan för att lyssna på information om utbytesstudier samt träffa mamma, syrran och hennes "utbyteselev" från Schweiz.
 
Idag efter jobbet drog jag hemhem för att tvätta kläder (eftersom vår tvättmaskin fortfarande är sönder och den kommer knappast återpplivas). Hann busa och gosa lite med Noa idag också, känns som en evighet sedan jag senast sett honom
 
 
Borde småningom se närmare på alla dokument som ska fyllas i för utbytesstudier. Jag tror att det kommer kännas mer aktuellt när man verkligen påbörjar ansökningsprocessen och sätter in lite effort. Är supertaggad för att åka iväg!
1

Tungevaag & Raaban - Norlie & KKV

För två fredagar ordnades Solar Sound i Rewell Center med Tungevaag och Raaban som huvudartister. Hade en liten förfest hos oss och traskade sedan iväg till stan för att dansa loss. Hade en otroligt rolig och väldigt random kväll.
 
 
andra bilden är janinas
 
Förra fredagen spenderades på Fontana eftersom STK var i Vasa. Felin och Norlie & KKV var artister denna gång. Måste nog säga att Norlie & KKV är så otroligt grymma. 
 
radio x3ms bild
 
Kvällen slutade väldigt tidigt på Ollis i fint sällskap. Skulle varit roligt att lämna kvar lite längre, men jobb lördag morgon satte lite stopp för det.