Produktiv dag

Rubriken beskriver denna dag. Eller ja, kanske inte superproduktiv, men det känns som att jag idag har rett ut en stor knut i mitt huvud. Har äntligen fått svart på vitt vad som ska göras under några månader framåt i skolväg. En kurs jag går för tillfället har närstudietimmar, men jag ska även få gjort två andra kurser på distans. Detta helt enkelt för att jag vill ha alla mina kurser för hela min utblidning färdiga tills julen. 
 
Utöver det ska jag påbörja mitt slutarbete samt i något skede någonstans under våren fixa min praktik. Sedan blir jag utexaminerad (*knack i trä*). Har för tillfället 181,5 studiepoäng av de 210 som krävs för att bli utexaminerad. Detta skolår borde jag få ihop 44 studiepoäng. 
 
 
 
Annars har jag varit på en promenad med pappa och hunden i morgonsolskenet (ok räknas kl 10 som morgon?), gjort skoluppgifter hemma, varit i skolan och rett ut kurserna. Nu tänkte jag ta en lätt springtur på löpbandet samt redigera bilder från Ollis Halloween. 
 
Side note: det har varit -10°C nu i några dagar, vilket har varit hur okej som helst. Men nu när vinden bestämde sig för att komma på en visit är det inte roligt längre. Fy vad kallt det blir med vind! Annars har jag inget problem med kyla.