Brobyggarnas Årsfest

 
Fredagen den tjugoförsta april spenderades på Brobyggarnas sjätte årsfest. Solenn akten hölls vid Åbo Akademi och den supergoda middagen hölls vid Strampen, samt efterfesten vid Cantare. Hade en superhärlig kväll med finfint sällskap.
 
 
Fint uppdukat samt skojsigt med en tygkasse som inehöll lite smått och gott. Mina fina bordsgranner bestod av Nadia, Victoria och Milja.
 
 
Som förrätt fick vi gratinerad getosttoast med bladsallad, jordgubbar och balsamico. Till varmrätt bjöds det på långbakad nöt yttrefilé med bernaisesmör och rödvinssås samt till efterrätt crème brûlée, tryffelkaka och hallonsås. Allt var verkligen gott. Speciellt mycket tyckte jag om förrätten samt crème brûléen.
 
 


Hannes och Karv gjorde ett suveränt jobb som toastisar och man fick många goda skratt under kvällem. Underhållning i alla dess former, från utdragna skämt till Let's Dance. 
 
 
Underbart när man får hänga med fina vänner som inte längre bor i Vasa, så som Ludde och Ida. Även härligt att få ses med fina människor som bor i närheten. Overall, en fin kväll!
1
Hemma Hos Felicia

getosttoasten!! wow så god den såg ut! :)