Midsommar 2017

Nedanför kommer en bildbomb från midsommaren. Hade en superlyckad midsommar med ett fint gäng (som till största delen kom från södra Finland) på Janinas villa. I torsdags storhandlade vi med Janina och man kan säga att vi lyckades ganska så bra. Vi hade nämligen en budget på 270 euro och överskred den endast med 5 euro, utan att vi över huvudtaget höll koll på pris och antal. Torsdagskvällen/natten spenderades med tunga ögonlock på Oliver's Inn.
 
Fredagen var alldeles underbar. Vi njört av solen, sällskapet och maten vi åt. När solens sista strålar kämpade på, tände vi en brasa och satt där i många timmar. Själv stupade jag i säng vid halv tre medan vissa kämpade på till halv nio på morgonen. 
 
Lördagen visade sig tyvärr inte från sin bästa sida, men mysigt hade vi ändå. Lunch åt vi ungefär vid 18, om jag inte missminner mig. Däremot uppenbarade sig den underbara solen på söndagen. De flesta åkte söderut redan före klockan två, medan jag, Janina och Johanna stannade kvar på villan och njöt. SUP, baljubad och pyttipanna sammanfattar söndagen ganska så bra.
 
psst, stal några bilder av janina