These past days

 
Efter en mysig villaavslutning på lördagen hos Milja avslutades kvällen på Ollis dansgolv. Sov över hos Malin och fick hänga så gott som hela söndagen med henne, vilket var väldigt behövligt. Besökte även Malins brorson som är ynka två veckor gammal!
 


I månadgs körde jag, syrran och Janina till torget i Vasa för att testa Drive In bio. Filmen som visades hette Everest och var väldigt intressant. Hann gå massor av tankar i huvudet. En eller två tårar fällde jag också. Ingen tiopoängare men inget bottennapp heller. Tycker också det var roligt att så många hade bestämt sig för att delta. Tycker att Vasabor klagar massvis på att det inte finns något att göra, men sedan när det finns så gör ingen något.

 
Idag har jag spenderat största delen av dagen hemma. Har hunnit vara på några promenader med hunden och pappa, till skolan en snabb sväng och till Brändö sund för att jaga lite Pokémons (hehe). Vädret idag har varit angenämt. Man känner att det är höst i luften men solen värmde kinderna så där mysigt ändå.