ROADTRIP PT V

Väldigt sent på torsdag kväll kom vi till Ariannas hemstad (Bassano del Grappa), eftersom vi skulle sova hos henne och hennes familj. Så otroligt snällt av dem att låta oss sova där två nätter. Dessutom hade de tillrätt en hel middag för oss allihopa (!!!) på kvällen när vi kom (efter klockan tolv) med massvis med olika köttsorter, franskisar och andra tilläggsgrejer. Alldeles underbar familj! Konstaterade att vi i Finland har mycket att lära oss av andra kulturer.

 
På fredag morgon vaknade vi alldeles utvilade efter att fått sova inomhus efter ungefär fem nätter i tält. Arianna träffade familj och vänner medan vi andra körde iväg till Gardasjön.
 
 
När vi återvände till Bassano del Grappa skulle vi på pizza night till Ariannas uncle. Jag tycker alltid det är så otroligt spännande att träffa vänners familj och släkt. Dessutom, bilden ovanför är från Ariannas uncle bakgård (hur fint??).
 


Traskade sedan omkring i staden på kvällen och konstasterade att staden verkligen lever på natten. Alla barer/pubar och ställen som var öppna sent var proppfulla och människor stod utanför och socialiserade sig. Alldeles underbart!

 
Jag blev verkligen kär i Italien.
bassano del grappa - garda - gardasjön - italien - resa - utbyte